ad.sign

"Digitális átállás" a POS/POP reklámozásban üzlethálózatoknak és kisvállalkozásoknak.

Hálózati digital signage rendszerünkkel és tartalomkezelő szolgáltatásunkkal elérhető áron kínálunk modern eszközt az eladáshelyi reklámozáshoz.

Mit és kinek kínálunk?

 • Saját digital signage megoldásunkat fejlesztjük és értékesítjük,
 • Segítünk a minket felkereső vállalkozásoknak kiválasztani és bevezetni egy ilyen rendszert,
 • Arculat- és grafikai tervezésben, illusztrációban, animációk készítésében, a kijelzőkre készülő tartalom gyártásában és marketing kreatív feladatokban (pl. termékbevezetés) tapasztalt szakemberek munkájával tudunk ügyfeleink sikeréért tenni,
 • Üzemeltetünk, és folyamatosan fejlesztjük a rendszert, hogy csak arra kelljen időt fordítania ami tevékenysége szempontjából igazán fontos,
 • Konzultálunk, szívesen megosztjuk tudásunkat a digital signage rendszerekről.

Célunk, hogy ügyfeleink egy hasznos eszközzel gyarapodjanak, ami segít megnyerni vásárlóik figyelmét és megkönnyíti az üzletben, vagy a kirakatban történő reklámozást, tájékoztatást. Hiszünk benne, hogy ez kedvező áron megvalósítható.

Saját tulajdonú és franchise hálózatoknak

Saját, belső tartalomszolgáltató csatorna, központi kontroll, kevesebb munka és ütősebb formátum az eladáshelyi kampányokhoz. Teljeskörű támogatás az üzemeltetésben és a fejlesztésben.

 • Kiváló helyettesítője a hagyományos és háttérvilágított nyomdai posztereknek,
 • Egyszerűsíti és megkönnyíti a kampányok lebonyolítását,
 • Gyorsabb, rugalmasabb kivitelezést tesz lehetővé,
 • Egységes, ugyanakkor helyszínenként testreszabható tartalom,
 • Integrálható a webes- és social media marketing csatornákkal,
 • Dinamikusan generált, adatvezérelt tartalmak támogatása.

Kisvállalkozásoknak

Egy hatásos eladáshelyi reklámhordozó segít kitűnni a tömegből és hozzájárul egy magasabb szintű vásárlói élmény és márkaimázs kialakításához.

 • Akciók, ártáblák, hírek vagy akár külső hirdetők üzenetei felváltva megjeleníthetők,
 • Távolról, akár otthonról is kezelhető a kijelző,
 • Könnyen, hétköznapi számítógépes ismeretekkel önállóan-, vagy teljeskörűen általunk működtetett rendszert is össze tudunk állítani,
 • Kedvező áron szerezhet be tőlünk professzionális kijelzőket, de használhatja saját kijelzőjét is,
 • Együttműködésünk nem ér véget a telepítéssel, segítünk kiaknázni az új felület adottságait.
signage display

Hogyan működik?

signage display logo

Kijelzők

Egy rendszer kiépítése egyszerű és költsége alacsonyan tartható, ha drága kioskok, LCD totemek, vagy bútorzatba épített megoldások helyett fali konzolokon elhelyezett kijelzőket alkalmazunk.

HDMI bemenettel rendelkező kijelzők (TV, vagy professzionális signage monitor) alkalmazhatók. A kijelzőkhöz egy médialejátszót csatlakoztatunk.

rpi

Médialejátszó

Amikor rendszerünk fejlesztésébe kezdtünk, elsődleges szempontjaink között volt, hogy elérhető árú, alacsony induló költséggel bevezethető megoldást hozzunk létre.

Médialejátszóink alapja egy bankkártya méretű Raspberry Pi számítógép, mely kedvező ára és mérete ellenére képes felvenni a versenyt a jóval drágább és a digital signage piacot sokáig uraló céleszközökkel.

A lejátszó diszkréten, a kijelző mögött elhelyezhető, kis fogyasztású és passzív hűtése miatt zajtalan. Vezetékes Ethernet, vagy WiFi hálózatra és internetkapcsolatra van szüksége a működéshez.

CMS login screen

Online tartalomkezelő szoftver (CMS)

Ha nem akarja, nem muszáj megtanulnia a rendszer működését és használatát. A tartalom kezelését elvégezzük Ön helyett.

Interneten, egy böngészőn keresztül elérhető oldal, ahol a médialejátszók és kijelzők hálózata menedzselhető.

Itt történik a tartalom feltöltése, a kijelzők és lokációk csoportokba szervezése és a tartalom különböző szabályok szerinti ütemezése.

További információ

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen állunk rendelkezésére.

Kevesebb poszter, több kampány és üzenet

Egy saját digital signage hálózattal több üzenetet juttathat célba ugyanakkora felületen és új lehetőségek nyílnak a kommunikációra.
Rendszerünket azoknak az érdeklődőknek kifejezetten ajánljuk, akik már megtapasztalták az eladáshelyi nyomdai reklámok korlátait és kezelésének nehézségeit.

Álló- és fekvő módban is használható kijelzők

A hagyományos nyomdai reklámanyagok esetében jóval gyakoribb az álló-, úgynevezett portré formátum, mint a fekvő elrendezés. Nem minden LCD kijelző alkalmas álló helyzetben való működésre, ezért nagyon fontos, hogy ha modernizálni szeretné reklámeszközeit, erre is figyeljen. Az általunk forgalmazott professzionális kijelzőkkel ez megoldott.

Nagy fényerejű kijelzők

Ha egyetlen tulajdonságot kellene megnevezni ami egy digital signage alkalmazásra használt kijelzőnél elengedhetetlen, akkor az a nagy fényerő. Igaz, hogy szinte bármilyen monitor vagy TV készülék egy ilyen rendszer részévé tehető, ezek fényereje jelentősen elmarad egy professzionális signage célra készült kijelzőétől. Kirakati elhelyezésnél például elengedhetetlen, hogy a készülék megfelelő fényerővel bírjon, hogy célközönsége a napfényes utcán is észrevegye hirdetését.

Hálózati működés

Mind az üzlethelyiségben telepített kijelzők, mind a különböző üzlethelyiségek hálózatot alkotnak, melyen keresztül minden képernyő irányítható. A nap bármely szakában változtatható a tartalom, időzíthető a rendszer.

Biztonságos működés

Fizikailag és tűzfallal is leválasztott üzleten belüli hálózat, VPN/SSL kapcsolat a tartalomkezelő szerver felé.

Passzív hűtésű, kis fogyasztású, zajtalan lejátszó eszközök

A kijelzőkbe épített, vagy a kijelzőkhöz csatlakoztatott kisméretű lejátszó eszközöket használunk, melyekkel minden típusú HDMI bemenettel rendelkező kijelző a rendszer részévé tehető.