Szoftverfejlesztés, webalkalmazás fejlesztés

Teljeskörű szoftverfejlesztési szolgáltatást kínálunk a közös tervezéstől az implementáción keresztül a képzésig és támogatásig az üzemeltetés során.

Legyen szó prototípusról vagy kész kivitelezésről, helyben telepített eszközökről vagy felhős megoldásokról, az Ön vállalkozásának technikai kihívásai számunkra nem lesznek jelentéktelenek.

Konzultációs és fejlesztési óradíjunk: nettó 11.000 Ft-tól

Mivel foglalkozunk?

Komplex informatikai megoldásokat szállítunk olyan vállalkozások számára, melyek:

  • már rendelkeznek az ötlettel, de a megvalósításhoz segítségre van szükségük, vagy
  • egy informatikai problémával szembesültek működésük során, de nem ismerik a lehetséges megoldásokat,
  • a dobozos termékek nem elég rugalmasan alakíthatóak üzleti- vagy technikai folyamataikhoz vagy egyszerűen csak túl drágák,
  • meglévő hosszú életciklusú, megörökölt, ún. legacy alkalmazásuk karbantartására, fejlesztésére, újraírására keresnek kompetens szakembereket.

Elkötelezetten támogatjuk és előnyben részesítjük a szabad felhasználású, nyílt forráskódú megoldásokat. Linux asztali- és szerver-környezetben dolgozunk.

Erősségeink

Mindent rendszerszemlélettel vizsgálunk, az informatikai projektekre is igaz, hogy az egész több, mint a részek összessége.

Az üzleti alkalmazásfejlesztési projektek Achilles-sarka többnyire magának a szoftverrel támogatni kívánt üzleti folyamatnak, a folyamat résztvevőinek, összefüggéseinek, az ahhoz kapcsolódó operatív tevékenységek, esetleg az informatikai környezet ismeretének hiánya, vagy pontatlan ismerete és ezáltal a készítendő megoldással szemben támasztott követelmények hibás felmérése, összeállítása. Üzleti vezetőkkel, szakértő felhasználókkal ugyanúgy szót értünk, mint fejlesztőkkel és igyekszünk a buktatókat a közös munka során tudatosan elkerülni.

Ismerjük és használjuk az Atlassian megoldásait (JIRA, Confluence, Bitbucket) a szoftver-projektek különböző életciklusaiban.

Rendelkezünk vezető fejlesztői tapasztalattal, külső konzultánsként is be tudunk kapcsolódni fejlesztő csapatok munkájába.

Fontosnak tartjuk a belső dokumentáció készítését és a tudásmegosztást.

Back-end

PHP (Laravel), Node.js, Java/Spring Framework, szkriptnyelvek, API tervezés, TCP/IP, HTTP és további alkalmazásprotokollok ismeretével és különböző projektekben való használatuk több évnyi gyakorlatával rendelkezünk.

Relációs- (SQL) és dokumentum (NoSQL) adatbázisok, webszerverek, és egyéb hálózati szoftverek rendszerbe illesztésével foglalkozunk.

Front-end

Nem ragaszkodunk keretrendszerekhez és technológiákhoz. Igyekszünk minden feladatra a legmegfelelőbb eszközöket kiválasztani. Rendelkezünk a kellő natív Javascript, MVC/MVVM architektúrák, HTML5, CSS (LESS, SCSS) és front-end build/függőségkezelő ismeretekkel ahhoz, hogy bármilyen webes projektben produktív részt tudjunk vállalni.

Sencha Ext JS

Közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk Sencha Ext JS platformra épülő webalkalmazások fejlesztésében. Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

  • alkalmazások tervezése és kivitelezése,
  • meglévő alkalmazás modernizálása vagy átalakítása webfelületre,
  • egyedi komponensek tervezése és fejlesztése,
  • kód felülvizsgálat és performancia tanácsadás,
  • verzió migrálás.

További információ

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen állunk rendelkezésére.